albeda college

The Albeda College in Vlaardingen was looking for ways to create a real multifunctional space for the students. A place where students would be able to relax during the day, but one they would also gladly use to work independently.

Part of the solution to create an oasis of rest in the auditorium. A combination of cloud panels, pictures of idyllic sights on the wall & tropical plants complete the image. A green open space, reminding the students of a warm tropical holiday, is the result.

The reactions of the students are very enthusiastic. They especially love the combination of images on the ceiling and walls. It really is a place of relaxation to them.

Charles de Graaf
Location manager

Albeda-College-Vlaardingen-1
Albeda-College-Vlaardingen-fotoplafond
Albeda-College-Vlaardingen-alternatief-systeemplafond
Related Projects